Bandırmaspor Teknik Direktörü Uçar Açıklaması

''Bir galibiyete ihtiyacımız var. Bu hafta Boluspor, gelecek hafta ise Adana Demirspor ile iç sahada oynayacağız. Bu da bizim için fırsat olabilir.''

TFF 1. Lig'de deplasmanda Göztepe ile 3-3 berabere kalan Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Takımın antrenman tesislerinde gazetecilere açıklamada bulunan Uçar, Göztepe maçında kazanmaya yetecek kadar pozisyon bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini belirtti.

Ligde son iki haftada, özellikle son dakikalarda önemli pozisyonlardan faydalanamadıklarını anlatan Uçar, şunları söyledi:

'İki haftada maçın sonlarına doğru kaçırdığımız pozisyonları atsak 6 puan yapacaktık. Bir galibiyete ihtiyacımız var. Bu hafta Boluspor, gelecek hafta ise Adana Demirspor ile iç sahada oynayacağız. Bu da bizim için fırsat olabilir. Arzu ettiğimiz galibiyeti bu maçlarda elde edersek, yolumuz çok farklı yerlere gidebilir. Boluspor iyi bir ekip ama biz iç saha avantajımızı kullanmak istiyoruz.''

Futbolculardan Kıvanç Karakaş'ın kırmızı kart cezalısı olduğunu hatırlatan Uçar, takımda, Ömer Kandemir ve Doğan Karakuş'un sakatlıklarının bulunduğunu aktardı.

Uçar, Beşiktaşlı bazı yöneticiler ve siyah-beyazlı kulübün 21 Yaş Altı Takımı Teknik Sorumlusu Yasin Sülün ile görüştüğünü ifade ederek, 'Darıca Gençlerbirliği kupa maçını izleyeceğim. Eğer oradan kullanabileceğimiz oyuncular olursa, kendilerinden yardım sözü aldım. Diğer takımları da izliyoruz. İşimize yarayabilecek nerede kim varsa, yönetimimize de uyarsa, eksiklerimizi kapatacağız.'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA