Malatyalı Boksör Grup Müsabakalarında İddialı

Malatyalı milli sporcu Ertuğrul Erdemir, Malatya’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup Müsabakalarında iddialı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nın 3. Grup müsabakalarına 21 - 26 Kasım'da Malatya ev sahipliği yapacak.

Müsabakalara Sivas, Giresun, Trabzon, Tunceli, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Erzurum, Bayburt Gümüşhane, Erzincan, Iğdır, Ağrı, Muş, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Bitlis, Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Batman, Şanlıurfa, Mardin ve Adıyaman illerinden 250 sporcu katılacak.

Türkiye Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup müsabakalarına katılacak milli boksör Ertuğrul Erdemir iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve şampiyonluk hedeflediğini belirtti.

Erdemir, grup müsabakalarını başarıyla tamamlayıp Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'nda birinci olmayı hedeflediğini anlatarak, 'Önce gruplarda iyi bir derece elde edip, Türkiye şampiyonu olmak istiyorum. Var gücümüzle iyi bir çalışma dönemi geçirdik.' ifadelerini kullandı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Hakan Korkmaz ise müsabakaların Malatya'da düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, 'Olimpiyatlara giden sporcularımızın bir kısmı da bu grupta yer alacak. Burada güzel müsabakalar olacağına inanıyoruz. Biz de iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. 49 kilogramda sporcumuz Ertuğrul Erdemir grup müsabakalarında yer alacak. Müsabakalara 4 aydır hazırlanıyoruz. Hedefimiz bu müsabakaları en iyi şekilde tamamlayıp, Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'nda finalde yer almak. Ondan sonra da Akdeniz Oyunlarına katılacağız. İnşallah bizim için hayırlısı olacak.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA