Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Bağıban Açıklaması

'Bizim için lig önemli ancak Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı İsmail Bağıban, Ziraat Türkiye Kupası'nda iyi bir gruba düştüklerini belirterek, 'Bizim için lig önemli ancak Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.' dedi.

Bağıban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası kura çekimleri sonrası Osmanlıspor, Gaziantepspor ve Kırklarelispor takımları ile A Grubu'nda mücadele edeceklerini hatırlattı. Rakiplerinin güçlü olduğunu dile getiren Bağıban, şunları kaydetti:

'Bizim için lig önemli ancak Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Grubumuzda Spor Toto Süper Lig'in 2 güçlü takımı Osmanlıspor ve Gaziantepspor ile Kırklarelispor takımıyla oynayacağız. Grupta ilk ikiye girerek son 16'ya kalmak istiyoruz. Bunu başaracak bir kadromuzun olduğunu düşünüyorum.'

Bağıban, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Samsunspor maçından da galibiyetle dönmek istediklerini belirtti.

Takımın yarın Samsun'a hareket edeceğini ifade eden Bağıban, 'Ligdeki kötü gidişe Samsun'da 'dur' demek istiyoruz. Takımda sakatlığı bulunan Ramazan Sal ve Batuhan Karadeniz dışında bir eksiğimiz yok. İnşallah Samsun deplasmanından galibiyetle döneceğimize inanıyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA