Pekar Açıklaması 'Kalıcı Spor Tesisi Mart Ayında Tamamlanacak'

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ Spor Kulübü Başkanı Rahmi Pekar, kaba inşaatı biten kılıcı spor tesislerinin mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Adana’da bir restoranda genel menajer Fatih Yücel, başantrenör Kaan Artun ve basketbolcularla basın toplantısı düzenleyen

Pekar, A takımı, altyapı ve Adanalılara hizmet edecek spor tesisinin kaba inşaatının bittiğini ve mart ayı gibi tamamlanacağını söyledi.

Pekar, amaçlarının sadece Adana’yı basketbolda iyi temsil etmek değil, altyapı oluşturmak ve gençleri spora teşvik etmek olduğunu kaydetti.

7 Kasım Pazartesi günü deplasmanda yapacakları Beşiktaş maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirten Pekar, “Bu sene Adana ASKİ olarak savaşçı bir takım kurduk. İnşallah Adanalı sporseverler, zevkli maçlar seyredecek" ifadelerini kullandı.

Başantrenör Kaan Artun ise Beşiktaş deplasmanına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu uzun bir maraton, bir iki maçla değerlendirilecek bir durum yok. Rahatlayacak bir lüksümüz de yok. Çok önemli bir Beşiktaş deplasmanına gidiyoruz. Pazartesi günü televizyon yayının olduğu bir maç. Aynı zamanda Beşiktaş kötü bir başlangıç yaptı. Bence bu kendilerinin beklemediği bir başlangıç bu. 2 maçı da kaybederek başladılar. Onlar da bizim maçı önemli bir dönüm noktası olarak görüyorlar büyük ihtimalle. Zorlu bir karşılaşma olacak. Bu hafta en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Oradan da galibiyetle dönersek, ’lige iyi başlangıç yaptık’ deme şansımız olur” şeklinde konuştu.

Toplantıda, Adana’da görev yapan basın mensuplarına, basketbol camiası ve Adana ASKİ’ye katkıları nedeniyle plaket verildi.

Kaynak: İHA