Mustafa Durak Açıklaması 'İpekoğlu, Adana Demirspor'a Güç Kattı'

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Fransız asıllı Türk futbolcusu Mustafa Durak, Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte takımda güç ve taktik olarak önemli değişiklikler olduğunu söyledi.

Mustafa Durak, Aytaç Durak Tesisleri’ndeki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mustafa Durak, Ümraniyespor maçını değerlendirirken, ”Berabere kaldık. Ümraniye’ye 3 puan almak için gitmiştik. Takımda yeni hoca geldikten sonra baya bir değişiklik oldu taktik olarak, güç olarak. Durumumuz iyiydi bu maça kadar, 3 puanı almak istiyorduk. Son dakikalarda penaltı yedik. Hakem konusuna girmeyeceğim. Onlara da çalar, bize de çalar sezon içerisinde dengelenir. Hafta sonu önemli maçımız var Eskişehir’e karşı. İnşallah 3 puanı biz alırız” dedi.

Performansı hakkında da konuşan Durak, “Ben Süper Lig’den geldim. Geçen sene sıkıntılar yaşadım. Sakatlığım oldu. 2-3 ay sürdü toplamda. Onun cezasını da çektim, kampa geç geldim. Daha kendimi tam bulamadım. 9 hafta oldu ama futbolu oynayan, bilen bilir” diye konuştu.

Orta sahada oynadığında kendini rahat hissettiğini belirten Mustafa Durak, “Normalde orta sahada oynuyorum. Şimdi hoca kanatta oynatıyor. İlk hocamız da ilk başta ortada başlattı ama ben de hocaya söylemiştim, kondisyon olmayınca 2-3 ay sakatlık, kampa sonradan gelmek etkiledi beni. Sonra kanatta oynatmaya başladılar. Nerede oynatırlarsa oraya gideceğiz yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA