Kuşadası Gençlikspor Yönetimi Başkan Kayalı'yı Ziyaret Etti

Kuşadası Gençlik Spor Kulübü, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret etti. Kuşadası Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’dan kulübe tam destek sözü verildi.

Ziyaretlerine periyodik olarak devam eden Kuşadası Gençlik Spor yönetimi, son olarak Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete, Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp ve yönetim kurulu üyelerinden Cem Arslan, Halil Erenoğlu, Ufuk Öğren, Selim Yılmaz, Cumhur Ulusoy, Yaser Doğan, Şevket Keser katıldı.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın karşıladığı kulüp yöneticileri, takımın gidişatıyla ilgili Başkan Kayalı’ya bilgi verdi. Her iki tarafta kulübün Kuşadası için öneminin farkında olduğunu belirtti.

Aynı zamanda Kulüp Başkanı Behçet Alp, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’dan kulübe destek istedi. Başkan Alp’in isteğini olumlu cevaplayan Kayalı, takıma tam destek sözü verdi.

- Forma hediye ettiler

Kulübün geleceğiyle ilgili önemli kararların alındığı ziyarette, Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp, Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya Kuşadasıspor forması hediye etti. 09 numaralı Özer Kayalı yazan formayı Başkan Kayalı’ya takdim eden Kulüp Başkanı Behçet Alp “Bu seneyi vefa senesi ilan ettik” dedi.

Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp, kulübün sıkıntılı günlerden düzlüğe çıkmaya başlayacağını söyledi.

Yerel yönetimlerin kulüpler için önemine değinen Behçet Alp, “Kuşadası’nda periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün de Kuşadası Belediye Başkanımız Sayın Özer Kayalı’yı ziyaret ettik. Kendisi sağolsun başından beri bizlere desteklerini esirgemedi. Biz de başta halkımız olmak üzere bize olan güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Takımımız dolu dizgin yoluna devam ediyor. Şu an 5’te 5 yaptık. Puan kaybımız yok” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın destek sözünün kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp, “Bu seneyi vefa senesi ilan ettik. Kuşadasıspor’u özlenen günlerine döndürmek için halkımızı, yöneticilerimizi, STK’ları, iş adamlarını ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bu bağlamda maddi-manevi herkesi Kuşadası’nın takımı Kuşadasıspor’a destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA