Kaptan Hutchinson Kırkağaçlı Minik Azra'yla Sahaya Çıktı

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Napoli karşılaşmasında Kırkağaçlı 6 buçuk yaşındaki Azra Bala, seremoniye kaptan Atiba Hutchinson’un elinden tutarak sahaya çıktı. Minik Azra Kırkağaçlıların gururu oldu.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında Beşiktaş, Vodafone Arena’da güçlü rakibi Napoli ile 1-1 berabere kalırken, Kırkağaçlılar da maça kilitlendi. Kırkağaç’ta öğretmenlik yapan Ozan ve Nevin Bala çiftinin çocukları, 6 buçuk yaşındaki Azra Bala, MasterCard’ın düzenlediği etkinliğine başvurarak Beşiktaşlı oyuncularla birlikte sahaya çıkan 11 çocuktan biri oldu. Kırkağaç Edip Bayat İlkokulu 1. sınıf öğrencisi olan Azra Bala, hem Şampiyonlar Ligi heyecanını yaşadı hem de Vodafone Arena’nın muhteşem atmosferine şahitlik etti. Azra, Beşiktaş’ın Napoli önündeki kaptanı Atiba Hutchinson’un elinden tutarak sahaya çıkan ilk çocuk oldu.

Kızlarını izlemek üzere Beşiktaş-Napoli maçına davet edilen Azra’nın annesi Nevin Bala ve babası Ozan Bala, Azra’nın Beşiktaşlı futbolcularla sahaya çıkması anında büyük heyecan ve mutluluk yaşadı. Anne ve babasıyla birlikte güzel bir akşam geçirdiklerini söyleyen Azra Bala, "Beşiktaşlı futbolcularla sahaya çıkmak çok güzeldi. Anlatılmaz bir duyguydu. Çok mutlu oldum” dedi.

Kaynak: İHA