Giresunspor Teknik Direktörü Kaplan Açıklaması

'Takımımdan hep umutluyum, iyi bir oyuncu grubumuz var. Bu taraftar ve şehir arkamızda durduğu sürece çok güzel işler yapacağız'

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, 'Takımımdan hep umutluyum, iyi bir oyuncu grubumuz var. Bu taraftar ve şehir arkamızda durduğu sürece çok güzel işler yapacağız.' dedi.

Kaplan, Atatürk Stadı'ndaki antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, ligdeki her maçın zor olduğunu, her takımın birbirini yenebildiğini söyledi.

Hafta sonu Bandırmaspor'la yapacakları maçta üç puan hedeflediklerini belirten Kaplan, '15 gol yemiş, bir maç kazanmış, iki maçta beraberlik almış bir takımla oynayacağız. Bizi en çok mutlu eden, bizi orada iyi bir zemin beklemesi. Yani, biz futbol oynamayı tercih ettiğimiz ve oyun anlayışımız hücuma dönük olduğu için oradaki zemin bizi mutlu ediyor.' diye konuştu.

Ligin 9. haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldıkları maça değinen Kaplan, 'Verilmeyen bir golümüz, atılan bir oyuncumuz var. On kişi kaldıktan sonra devreye giren taraftarımız var, onlara teşekkür ediyorum. Boluspor maçında da iyi oynamıştık. Takımımdan hep umutluyum, iyi bir oyuncu grubumuz var. Bu taraftar ve şehir arkamızda durduğu sürece çok güzel işler yapacağız.' değerlendirmesinde bulundu.

Ligde şu anda 12 puanlarının olduğunu hatırlatan Kaplan, 'Yeni Malatyaspor ve Boluspor biraz önde gibi gözüküyor. Onların da düşüş yaşayacağı zamanlar olacaktır. Ama aşağı taraf, devre bitince kopacak gibi gözüküyor. Üst tarafın kopacağına inanmıyorum. İlk sekizin içerisindeki takımlar, ilk altıyı kovalayacak takımlar... Biz de bu takımların içerisindeyiz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA