Eskişehirspor, Adana Demirspor Maçından Umutlu

Teknik direktör Özalan:'Adana Demirspor karşısına ciddi bir şekilde çıkacağız ve hedefimiz doğrultusunda 3 puan almaya çalışacağız'.

TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, ligin 10. haftasında deplasmanda yapacakları Adana Demirspor maçından 3 puan almaya çalışacaklarını söyledi.

Özalan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta oynadıkları ve 4-1 kazandıkları Bandırmaspor maçının kendileri açısında çok önemli olduğunu belirterek, buradan elde edilen 3 puanın oyuncuların öz güveni ve motivasyonu açısından önem arz ettiğini kaydetti.

Siyah-kırmızılı takımın önünde çok ciddi bir fikstür bulunduğunu anımsatan Özalan, 'Sırasıyla Adana Demirspor deplasmanı, içeride Yeni Malatyaspor ve deplasmanda Sivasspor maçlarımız bulunuyor. Bu 3 maç için hedeflediğimiz puan var. Buna ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Her maça ayrı ayrı hazırlanacağız.' diye konuştu.

Özalan, önlerinde Adana Demirspor karşılaşmasının bulunduğunu hatırlatarak, 'Koymuş olduğumuz şampiyonluk hedefinde ciddi rakiplerimizden bir tanesi. Kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Arzu ve isteğimiz iyi olduğu ve oyun disiplininden kopmadığımız zaman daha farklı bir takım izlettirdiğimize inanıyorum. Bu maça ciddi bir şekilde çıkacağız ve hedefimiz doğrultusunda 3 puanı almaya çalışacağız. İnşallah dediklerimiz sahada harfiyen uygulanır ve Adana'dan puanlarla döneriz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA