Denizlispor'da, Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları

Denizlispor Teknik Direktörü Tandoğan:'Balıkesirspor maçını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'.

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Ali Tandoğan, Balıkesirspor maçını kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Tandoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gol oranı yüksek, iyi hücuma çıkan, kaliteli oyunculara sahip bir takıma karşı oynayacaklarını belirtti.

Taraftarları önünde oynamanın avantajını iyi kullanacaklarını ifade eden Tandoğan, şöyle konuştu:

'Balıkesirspor karşılaşması kazanmamız gereken bir maç. Kendi evimizde oynayacağız ve taraftarlarımızın desteğini hissedeceğiz. Yaşanan birçok olumsuzluğa rağmen oyuncularımızı motive etmek için elimizden gelini yapıyoruz. Kolay bir süreç yaşamıyoruz. Balıkesirspor maçını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yaşadığımız sıkıntıları bu şehrin insanları görüyor. Bu süreçte takıma sahip çıkmalılar.'

Her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarının altını çizen Tandoğan, 'Oyuncularımız her geçen gün daha iyi yönde ilerleme kaydediyor. Zaman zaman kazan kayıplar oluyor ama iyi yoldayız, daha iyi olacağız. O yüzden oyuncularıma güveniyorum. Seyircilerimizden tek isteğim, maçın son saniyesine kadar bizi desteklesinler ve olumsuz tezahürat yapmasınlar. Onların desteği çok önemli. Bazen maçı sıkıştığınız anlarda seyirci alır. Onlardan maçta bu desteği bekliyoruz.' diye konuştu.

- Hazırlık devam ediyor

Yeşil-siyahlı takım, ligin 10. haftasında ağırlayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Ali Tandoğan yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla taktik çalışması yaptı.

- Taraftardan moral baklavası

Daha önce de kulübe bağış yaparak destek veren Denizlispor taraftarı şoför Necati Şenli, tesisleri ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.

Takımının bu yıl daha başarılı olacağına inandığını ifade eden Şenli, 'Takımın sezon sonunda ilk altı takım içerisine girer ve çıkarsa sözüm söz, asgari ücretle çalışıyorum ama bankadan kredi çekeceğim, herkese para vereceğim.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA