Darıca Şehir Stadının İsmi Darıca 15 Temmuz Stadı Oldu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Şehir Stadyumunun ismi Kasım ayı meclis toplantısında alınan kararla Darıca 15 Temmuz Stadı olarak değiştirildi.

Darıca Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın başkanlığında yapıldı. Başkan Karabacak, 2017 yılında Darıca’da yapılacak olan projeleri açıkladı.

2017 yatırımlarıyla alakalı bilgi veren Karabacak, "Bütçe ve performans programı nihai şekillerini aldı. Dönem içinde değişikliğe uğrayan projeler olursa nedenlerini sizlere aktaracağız. 2017 yılında Balyanoz koyunda 2 buçuk kilometre uzunluğunda 50 dönüm alanının yaz aylarına yetişmesi için çalışmalar başlayacak. Mahalle konaklarımızı hayata geçireceğiz. Osmangazi, Bağlarbaşı, Kazım Karabekir semt konaklarını hayata geçiriyoruz" dedi.

Türkiye Kupasında gruplara kalan Darıca Gençlerbirliği sayesinde Darıca’nın Türkiye’de daha çok tanınacağını belirten Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, “Türkiye Kupası maçlarının canlı yayınlanacak olmasıyla Darıca Gençlerbirliği takımımız sayesinde Darıca’mız Türkiye’de daha çok tanınacak. Bu nedenle kupada gönlümüzden geçen rakip takım Fenerbahçe” şeklinde konuştu.

Meclis toplantısında önemli bir kararda oylamaya sunuldu. Darıca Şehir Stadı’nın adı 15 Temmuz Şehitleri anısına Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı olarak oy birliği ile değiştirildi.

Kaynak: İHA