TB2L'de Bilecik Ekibinin Bu Haftaki Konuğu Tenis Eskrim Dağcılık Basketbol Kulübü Olacak

Bu hafta Tenis Eskrim Dağcılık Basketbol Kulübü’nü konuk edecek olan Bilecik’in Türkiye Basketbol 2. Lig (TB2L) temsilcisi Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, günü tek ter idmanı yaparak maç saatinin beklemeye başladı.

Yarın oynanacakları maç hakkında açıklamada bulunan Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü Başantrenörü Yeşer Karabulut, Tenis Eskrim Dağcılık Basketbol Kulübü ile gerçekleştirecekleri karşılaşma için basketbol taraftarlarını destek için beklediklerini kaydetti.

Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü ile Tenis Eskrim Dağcılık Basketbol Kulübü’nün, 20 Kasım Pazar günü yarın saat: 1400’da İstasyon Mahallesindeki Yeni Spor Salonunda karşı karşıya geleceklerini belirten Karabulut, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu hafta Tenis Eskrim Dağcılık Basketbol Kulübü ile karşılaşacağız. Geçen hafta deplasmanda Yeşilyurt karşısında güzel bir galibiyet aldık. Bu haftada yenerek ligde iyi bir yere gelmek istiyoruz. Şu ana kadar bizlere destek veren ve varlıkları ile güzel başarılara imza attığımız basketbol taraftarımızı yarınki karşılaşma için bekliyoruz. Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü olarak, şehrimizi en güzel şekilde temsil etmeyi ve basketbol taraftarımıza güzel bir maç izletmeyi hedefliyoruz. Günü tek ter idmanınla geçtik. Maç saatini beklemeye başladık. Çağlar Gürle’nin Hafif bir sakatlığı var. Çağlar bizim için önemli bir oyuncu. Yarın son durumunu değerlendirip ona göre bir karar vereceğiz, oynayıp oynamayacağı yönünde. Onun haricince bir eksiğimiz yok.”

Kaynak: İHA