Soğuk Havaya Rağmen, BB Erzurumspor Antrenmanı Nefes Kesti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta BB Erzurumspor, yarın Kazım Karabekir Stadı’nda konuk edeceği Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçının hazırlılarını tamamladı.

ANTRENMANDA IHLAMUR İKRAMI

Soğukların etkili olduğu Erzurum’da BB Erzurumspor, Pazar günü konuk edeceği Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner, Sinan Demircioğlu, Zafer Demiray, Adem Çağlayan ve kaleci antrenörü Emin Sarı’nın yönetiminde günde çift kale antrenman yaparak hazırlanan mavi-beyazlı takımın çift kale ve şut çalışmasında futbolcuların azimli ve performanslı oldukları dikkat çekti. Soğuk havanın etkili olduğu antrenmanda futbolculara ıhlamur ikram edildi.

‘BİZİM HER MAÇIMIZ FİNAL’

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, her maçı kazanma arzusu içinde olduklarını ve her maçın kritik olduğuna vurgu yaptı. Teknik Direktör Yıldırım,’ Havaların soğuması ile çalışmalarımızı kış koşullarında aralıksız sürdürüyoruz. Tek düşüncemiz taraftarlarımızın desteği ile üç puanlı maçtan galibiyetle ayrılmak. Centilmence iyi oynayarak üç puanının bizim olması parolasıyla sahaya çıkacağız. Büyük bir camiayı, taraftarımızı arkamızda hissediyoruz. İnanıyorum ki her antrenmanda başarılarını ortaya koyan futbolcularım başarılarını sahaya yansıtacaklar.” diye konuştu.

Öte yandan, bazı futbolcuların ise soğuktan korunmak için bere ve eldiven takması dikkat çekti.

Mavi-Beyazlılar, bugün yapacağı ter antrenmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Kaynak: İHA