Mamak Belediyesi DSİ Evinde Mutlu

Türkiye Basketbol 1. Ligi 10 hafta karşılaşmasında kendi evinde Gelişim Koleji’ni misafir eden Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı kıran kırana geçen karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu.

Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmayı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve DSİ Spor Kulübü Başkanı Ömer Özdemir ve yüzlerce coşkulu taraftar izledi. 87-86 tamamlanan karşılaşmanın ilk periyodunu ve ikinci periyodunu Mamak Belediyesi DSİ galip olarak tamamladı. Karşılaşmanın üçüncü periyodunda bir ara Gelişim Koleji 10 sayı farka kadar öne geçti. Oyunun son periyodunda ise rakip takımın faul problemine girmesi ile Mamak Belediyesi DSİ pota altında daha fazla hakimiyet kurdu.

Özellikle son periyotta yapılan iyi savunmayla birlikte 10 sayılık fark kapatıldı. Son toplarda Mamak Belediyesi DSİ hata yapmadan karşılaşmadan galip olarak ayrıldı.

Sayı kralına doğum günü hediyesi

Karşılaşmada sayı kralı 34 sayı ile Arnett Nathaniel olurken asist kralı da 8 asistle Tutku Açık oldu. Soyunma odasına galip olarak giden yeşil beyazlı ekip iki mutluluğu bir arada kutladı. Karşılaşmanın sayı kralı olan 23 numaralı Arnett Nathaniel’in doğum gününü kutlayan ekibin sevinci görülmeye değerdi.

Taraftar desteği önemli

Karşılaşma sonrasında soyunma odasına inerek oyuncuları tebrik eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül taraftar desteğinin önemine dikkat çekerek, “Centilmence bir oyun sergilediniz başarılarınızın devamını diliyorum. Tüm Mamaklıları spor salonumuzda yapılan maçlara bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA