Kadınlar 3. Lig 1. Grup 2'Nci Hafta Mücadelesi

Bayanlar 3. Lig 1. Grup 2’nci hafta maçları sonuçlanırken, Bilecik temsilcisi Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor takımı liderliğini korudu.

Bilecik Edebali Stadında oynanan Bayanlar 3. Lig 1. Grup 2’nci hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor’u 2-1 yenerek grupta ikide iki yaparak liderliğini korudu. Bugün saat 11.30’da Bilecik Edebali Stadında oynana müsabakaya iyi Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor maçın hemen 3’üncü dakikasında 1-0 öne geçti. Maçın 35’inci dakikasında durumu 2-0’a getirten Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor devre arasında soyunma odasına skor üstünlüğü ile girdi. Maçın 65’inci dakikasında deplasman ekibi Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor bulduğu gole durumu 2-1’e getirerek umutlandı. Bu dakikadan sonra karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca maçı Bilecik temsilcisi Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor 2-0 kazarak grupta oynadığı 2 maçı da kazanarak averajla liderliğin korudu.

Öte yandan aynı statta saat 14:00’da başlayan Bozüyük İdman Yurdu Spor, Sarıyer Belediyesine 5-2 kaybederek 13 takılı grupta son sıradaki yer aldı. Maçları Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve az sayıda sporsever izledi.

Kaynak: İHA