Göztepe, Evinde 1 Puana Razı Oldu

Bandırmaspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Göztepe’nin teknik direktörü Okan Buruk, hakem Çağatay Şahan’ın çok kötü bir maç yönettiğini ifade ederek, “Bakarsınız Çağatay Şahan 2 hafta sonra yine maç alabilir. Biz zarar gördüğümüzle kaldık. Türkiye’nin gerçeği bu” ifadelerini kullandı.

TFF 1. Lig’in 11. hafta maçında Bandırmaspor’u konuk eden Göztepe, 4 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, kazanmak istedikleri bir maçtan berabere ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.



Maçın başından itibaren gol atmayı hedeflediklerini kaydeden Buruk, “İlk yarı 2-0’lık skorla içeri girebilsek bizim açımızdan daha rahat bir maç olacaktı. Belli bir dakikadan sonra bizim için şanssızlıklar başladı.

Üst üste sakatlıklar başladı.

10 kişiyken gol yedik, daha sonra 2 komik kırmızı kart gördük. Bir anda 9 kişi kaldık ve Doğa’yı zorla oynattık. Oyuncularım buna rağmen gol aradılar, maçı kazanmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştılar” dedi.

İki takımın da iyi niyetle mücadele ettiğini ifade eden Okan Buruk, “Takımlar maça iyi hazırlanıyor, hocalar iyi hazırlanıyor ama hakem bu maçın en zayıf halkasıydı. Verdiği ve vermediği kararlarla maçın önüne geçti. Çok formsuz bir hakem bugün maçımızı yönetti. Çok fazla yapacak bir şey yok bunlar her takımın başına gelebilir” diye konuştu.

“Bu maçta çok zarar gördük” diyen Buruk, “Oyuncularım boşu boşuna atıldı. Hak etmedikleri kırmızı kartlar gösterildi. Hem bu maçta hem önümüzdeki hafta için zarar gördük. Bakarsınız Çağatay Şahan 2 hafta sonra yine maç alabilir. Biz zarar gördüğümüzle kaldık. Türkiye’nin gerçeği bu” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA