Yeni Malatyaspor Eskişehir'e Sakat Ve Cezalı Oyuncularını Da Götürdü

Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor, bu maçın Malatya’daki hazırlıklarını tamamlayarak akşam saatlerinde Eskişehir’e gitti.

Sarı-kırmızılı takımda sarı kart cezalıları Sedat ve Pereira zorlu maçta forma giyemeyecek. Eskişehir maçının Malatya’daki son hazırlıklarını bugün yapan Yeni Malatyaspor, öğleden sonra kara yoluyla Elazığ’a oradan da akşam uçağıyla Ankara’ya gitti. Başkentten kara yoluyla Eskişehir’e geçen sarı-kırmızılı takımda Teknik Direktör İrfan Buz, sakat cezalı oyuncuları da kafileye dahil etti.

Takımın yakaladığı birliktelik ruhunu bozmayan Buz, maç kadrosunu kafasında netleştirdi. Eskişehir’de yarın kısa bir ter idmanı yaptırarak çalışmaları tamamlayacak Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu da İstanbul’dan Eskişehir’e geçerek takımla beraber olacak. Futbolcularına bu maç için uyarılarda bulunduğu öğrenilen İrfan Buz’un, “Şu an puan tablosunda en üstte sizin adınız yazıyor ve bunu hep beraber başardık. Biz Eskişehir, Ümraniye, Göztepe, İçel demedik. Hep maç maç bakacağız dedik. Şimdi yine önemli bir maçımız var. Kamuoyunda hep rakip takımın yıldızlarından bahsediliyor ama sizler gerçek büyük kim sahada göstereceksiniz” diyerek, motivasyon sağladığı ifade edildi.

Pazar günü saat 14.30’da başlayacak ve Fırat Aydınus’un düdük çalacağı müsabaka Eskişehir’in yeni stadından oynanacak.

Kaynak: İHA