Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut Açıklaması

'İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönerek yolumuza devam etmek istiyoruz'.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, 20 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçına ilişkin, 'İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönerek yolumuza devam etmek istiyoruz.' dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen milli arayı iyi değerlendirmeye çalıştıklarını, ancak 8 oyuncularının maçlar için ülkesine gittiğini, Kasımpaşa karşılaşmasını bu oyuncular ve sakatlıklar nedeniyle eksik sürdürmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Hiçbir bahane arkasında saklanmadıklarını ve eksiklere rağmen çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Tankut, şunları kaydetti:

'Hafta sonu Kasımpaşa deplasmanı var. Kasımpaşa iyi bir ekip. Bizim için zor bir maç olacak. Sahaya kendi oyunumuzu yansıtırsak yenemeyeceğimiz ekip yok. İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Umarım istediklerimizi alırız.'

- Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Kırmızı-mavili ekip, ligin 11. haftasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Igor Tudor yönetiminde, Hasan Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan Abdou Razack Traore ve Marius Silviu Alexe katılmazken, Cristian Tanase ise takımdan ayrı çalıştı.

Kardemir Karabükspor, yarın yapacağı idmanın ardından kara yoluyla İstanbul'a hareket edecek.

Kaynak: AA