Hatay Ekibi, 'En İyi Çıkış Yapan Takım' Olmaya Aday

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Boğaziçi Üniversitesi Spor Kulübü tarafından 'En İyi Çıkış Yapan Takım' olarak aday gösterildi.

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kulübü tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen 'Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri' etkinliğinde, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 'En İyi Çıkış Yapan Takım' olarak aday gösterildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, takımın ortaya koyduğu mücadelenin karşılığını şampiyonluklarla aldığı aktarıldı.

Takım oyuncularının, Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen ve amatör spor branşlarını öne çıkaran Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri’ne aday gösterildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl altıncısı düzenlenecek olan 'Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri' etkinliğinde 'En İyi Çıkış Yapan Takım' dalında aday gösterilen Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ödülü kazanmak için kendine şans arayacak.'

Oylamada, Atiker Konyaspor Erkek Futbol Takımı, Beykoz Belediyesi Erkek Hentbol Takımı, Demir İnşaat Büyükçekmece Erkek Basketbol Takımı ve ENKA Erkek SutopuTakımı bulunuyor.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenecek ödül töreni, 12 Aralık Pazartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.

Kaynak: AA