Bursaspor'un Rakibi Akhisar Belediyespor

Bursaspor, yarın sahasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor karşılaşmasını kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 10 haftasında topladığı 20 puanla 4. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, 11. hafta mücadelesinde yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka saat 16.00’da başlayacak.

Süper Lig’de 9. randevu

İki ekip, yarın yapacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 9. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 8 karşılaşmada yalnızca 2 galibiyet alabilen Bursaspor, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Yeşil-beyazlı ekip, sahasında oynadığı 4 Süper Lig maçında, rakibini yalnızca bir kez yenebildi.

Timsah 4 maçtır gol yemiyor

Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmeyen ev sahibi ekip Bursaspor, bu karşılaşmalarda kalesini de gole kapattı.

Bursaspor’da eksik çok

Bursaspor’da sezonu kapatan Serdar Kurtuluş’un yanı sıra tedavisi süren Emre Taşdemir ve bir süredir takımdan ayrı çalışan isimlerden Bilal Kısa, yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Cristobal Jorquera’nın durumu ise maç saati netlik kazanacak.

Düdük Yaşar Kemal Uğurlu’da

Yarın saat 16.00’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp.

Kaynak: İHA