- Nazilli Belediyespor - Bucaspor Maçına Doğru

Nazilli Belediyespor teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem: “Şu anda tüm oyuncularımızın moralleri yerinde, oyuncularım sadece deplasmanda oynayacakları Bucaspor maçını düşünüyorlar'.

Spor Toto 2. Lig. Nazilli Belediyespor teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, “Şu anda tüm oyuncularımızın moralleri yerinde, oyuncularım sadece deplasmanda oynayacakları Bucaspor maçını düşünüyorlar.' dedi.

AA muhabirine telefonla açıklama yapan Ertem, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bucaspor karşılaşması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Son 4 maçı kaybetmediklerini belirten Ertem, “Şu anda tüm oyuncularımızın moralleri yerinde, oyuncularım sadece deplasmanda oynayacakları Bucaspor maçını düşünüyorlar. Son dört maçtır kaybetmiyoruz ve iyi gidiyoruz. İnşallah pazar günü deplasmanda oynayacağımız Bucaspor maçından da istediğimizi alarak ligdeki çıkışımızı yani yükselişimizi sürdüreceğiz.' ifadelerini kullandı.

Oyuncularının morallerinin yerinde olduğunu vurgulayan Ertem, şöyle devam etti:

'Şu an itibarıyla kadromuzda eksiklerimiz var ama biz bir takımız, futbol da bir takım oyunu. Bunun için de takımımız sahaya çıkacak ve gereğini yapacaktır. Artık oyuncularımıza bir özgüven geldi. Sahada kazanmak için oynuyorlar. Gol atabilmek için oyun kuruyorlar ve gereğini de yapıyorlar.”

Kaynak: AA