Başkan Karaosmanoğlu, Kürek Kulübü Heyetini Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sümerspor Kürek Kulübü sporcuları ve yöneticilerini makamında konuk etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sümerspor Kürek Kulübü Başkanı ve Antrenörü Ümmet Subaşı ile yöneticileri makamında ağırladı. Kocaeli’de yeni kurulan ve faaliyetlere başlayan Sümerspor Kürek Takımı sporcularıyla yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, görüşmede Kürek Milli Takımı’nın değişmez sporcuları olacağına inandığı gençlere de başarılar diledi.

Kulüp başkanı Subaşı’dan bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi de alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, amatör sporun merkezinde fedakarlık olduğunu vurgulayarak, “Toplumun parçaları olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin doğru alanlarda zamanlarını iyi kullanmalarını çok önemsemeliyiz. Yaşadığımız çağda zaman planlaması ve kullanılması artık su gibi önemlidir. Zamanın iyi değerlendirilmesi ve gençlere olumlu katkı yapacak sosyal alanların oluşturulması için el birliğiyle çalışacağız” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA