Yeni Malatyaspor, Eksikleri Sorun Etmiyor

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Eskişehirspor ile oynayacakları müsabakada iki oyuncularının oynayamayacak olmasının kendileri için sıkıntı oluşturmayacağına inandığını söyledi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, hafta sonu Eskişehirspor ile kendileri açısından oldukça önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Bizim için önemli bir maç. Her hafta olduğu gibi yine önemli bir maça çıkacağız. Oynayacağımız yer belli olacak. Eskişehir maçını da diğer maçlar gibi görüyoruz. Eskişehir’in kadro olarak güçlü olmasından ya da isim olarak güçlü olması bizi hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Biz kendimize bakıyoruz. Biz ne yapacağız, ne yapabiliriz ona bakıyoruz. Bu hafta boyunca da antrenmanlarımız oldukça iyi geçti. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Oraya kazanmak için gidiyoruz” dedi.

“Ben takımda eksikler var diye bakmıyorum”

Ravcı, takımda iki cezalı oyuncularının bulunduğunu da anımsatarak, “Haftalar ilerledikçe sarı kart cezalıları, sakatlar da artacaktır. Bu futbolun doğasında olan bir durum. Yani bunlar beklediğimiz şeyler, futbolda olan şeyler. Bu hafta iki kişi eksik olmamız, tabi sürekli oynayan oyuncular olması biraz bizim için sıkıntı gibi gözükse de ben o gözle görmüyorum işin açıkçası. Çünkü bizim takım içerisinde oynayan bütün oyuncularımız bizim için değerli. Biz hepsini aynı kalitede aynı değerde görüyoruz. Umut ediyorum ki bu arkadaşların yerine oynayacak diğer arkadaşlar da sonuna kadar mücadelelerini sürdürecekler ve ellerinden geleni yapacaklardır. O yüzden ben takımda eksikler var diye bakmıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA