Nesine.Com Eskişehir Basket Oyuncuları Öğrencilerle Buluştu

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.com Eskişehir Basket Menajeri Gürol Karamahmut, oyuncular Josh Duncan, Özgün Önver ve Evren Büker, Eskişehir Eğitimciler Spor Lisesinde öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Okulunda düzenlenen panelde konuşan Nesine.com Eskişehir Basket Menajeri Gürol Karamahmut, siyah-kırmızılı takımın sezona iyi başladığını anımsatarak, 9 maç sonunda 8 galibiyeti takımın ligde ikinci sırada bulunduğunu kaydetti.

Takım kaptanı Özgün Önver de basketbol oynamak isteyenlerin hayallerinin peşinden koşup, bu yolda pes etmemeleri gerektiğini söyledi.

Deneyimli oyuncu Evren Büker de sağlıklı beslenmenin sporun en önemli unsurlarından olduğunu belirterek, beslenmenin ardından doğru antrenman metodunun önemine değindi.

Nesine.com Eskişehir Basket'in ABD'li oyuncusu Josh Duncan ise ABD'de kolejdeyken antrenmanlarının çok yoğun olduğunu ve çok çalıştıklarını vurguladı.

ABD'deki Üniversite Ligi'nde elinden gelenin en iyisini yapmak için çabaladığını dile getiren Duncun, 'NBA takımlarından Miami Heat ve Utah Jazz takımlarında bulundum. Oralarda yer alabilmek çok zor. Daha sonra kendime Avrupa kapılarını açtım. Burada çok mutluyum. Bu sene şampiyon olup, bir üst lige çıkacağız.' diye konuştu.

Eğitimciler Spor Lisesi Okul Müdürü Veysel Turkurkor da Nesine.com Eskişehir Basket ekibine öğrencilerle bir araya geldikleri için teşekkür etti.

Konuşmanın ardından öğrenciler, basketbolculara çiçek verdi.

Kaynak: AA