Çatalzeytinspor'un Tesis İsteği

Kastamonu 1. Amatör Küme'de mücadele eden Çatalzeytinspor Kulübü 2. Başkanı Ergun Usta, şehir stadyumuna kapalı tribün ve soyunma odasının yapılmasını talep etti.

Usta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1954 yılında kurulan kulübün ilçenin tarihiyle özdeşleştiğini, 62 yıldır amatör lige sporcu yetiştirdiklerini söyledi.

Çayağzı mevkisindeki mevcut sahanın yenilenme sürecinde olduğunu hatırlatan Usta, şunları kaydetti:

'Geçtiğimiz günlerde çim sahamızın yenilenmesi için ihale yapıldı. Kısa bir süre içinde sahanın suni çimle yeniden düzenlenmesi için çalışmalara başlanacak. Bu çalışmaların devamında deniz tarafındaki kale arkasına 5-6 odalık soyunma kabini istiyoruz. Ayrıca çevresi açık mevcut tribünün korunaklı şekilde yeniden inşa edilmesini yetkililerimizden talep ediyoruz.'

Kulübün tesislerden sorumlusu yönetim kurulu üyesi Recep Özdemir de Kastamonu 1. Amatör Küme'de takımı olan 7 ilçeden birinin Çatalzeytin olduğunu belirterek, 'Çatalzeytin'de spor kulüplerinin kamp yapmalarını, yeni sporcuların yetişmesini istiyorsak tesislerimize gereken önemi vermeliyiz. Eksikliklerimizi gidermekte yetkili makamlarımızın desteğini bekliyoruz.' dedi.

Kaynak: AA