Turbeyler Grubu'ndan Beşiktaş Maçına Rest

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında cumartesi günü oynanacak olan Adanaspor-Beşiktaş maçı öncesinde bilet fiyatlarının yüksek olması nedeniyle Turbeyler Grubu maça gitmeme kararı aldı.

“Sevdamız ligine değil, rengine” sloganıyla turuncu-beyazlı ekibin her an yanında olan taraftarları resmi Facebook ve Instagram hesaplarından, bilet fiyatlarının fazlalığına tepki gösterdi. Hesaplardan yapılan açıklama da şu ifadeler kullanıldı:

“Değerli Adanasporlular, canımızdan çok sevdiğimiz Adanasporumuzun hafta sonu oynayacağı Beşiktaş maçı ile alakalı aldığımız kararı sizlerle paylaşmak istiyoruz. "Sevdamız ligine değil,rengine" felsefesi ile tribün yapan bizler sahada Adanaspor olduktan sonra karşıdakinin önemi yok diyerek, iyi günde kötü günde takımımızın yanında olduk. Fakat bizlerin bu cefasını görmezden gelerek popülerliği yüksek olan takımların maçlarında sırf maddi gelir sağlamak adına gerçek taraftarını unutan ve onları müşteri potansiyeli gibi gören yönetime daha fazla sessiz kalmamız mümkün değildir. Uzun lafın kısası Galatasaray maçında yapılan hatanın tekrarı olarak Beşiktaş maçındaki yüksek bilet fiyatlarının devam etmesi halinde Turbeyler Grubu olarak maça girmeme kararı aldık. Tüm Taraftarlarımızın bu çağrıya uymalarını istirham ediyoruz. Yönetimin yaptığı yanlıştan bir an önce dönmesini umuyor kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz.”

Adanaspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları ise şöyle belirlendi:

“Güney kale arkası tribünü için 75, maraton tribünü için 100, güney kapalı alt ve üst tribünler için 150, kuzey kale arkası tribünü (misafir seyirci) için de 90 TL.”

Kaynak: İHA