Pamukkale'de 8 Takım Daha Tur Atladı

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda heyecan devam ediyor. İlk gün maçlarında 8 takım 2. Tura çıkarken, ikinci gün yapılan 8 maçta 8 takım daha tur atlama başarısını gösterdi.

Pamukkale Belediyesi’nin ilçe sınırları içinde düzenlediği halı saha turnuvası maçlarında heyecan devam ediyor. Geçen Cuma günü yapılan maçlar sonunda Küçükderespor, Gözlerspor, Kaplanlarspor, Aziziye Osmanlıspor, Haytabey Avengers FC, Kervansaray FC, Bağbaşı Şirinler FC ve Develi FC takımları ikinci tura adlarını yazdırmıştı. 8 takım daha belli oldu.

İlk turun ikinci gün maçlarına Kale, Karahayır ve Kuşpınar sahaları ev sahipliği yaptı. Kuşpınar sahasında yapılan Cankurtaranspor ve Dost İstiklalgücü tur atladı. Karahayıt’ta oynanan maçlarda ise Kalespor, Goncalı Sancak Mehter Kurtluca, Çerkez Mahallesi Akköyspor ikinci tura çıktı. Kale’deki maçlarda ise Karakovaspor, Yeniköyspor, Goncalı Avşar Gençlikspor takımlarıda ikinci tura atladı.

Kaynak: İHA