Okullar Arası Basketbol Müsabakaları Başladı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Okul Sporları İl Temsilciliğinin 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okullar Arası Genç Erkekler A Basketbol Turnuvası Efeler Atatürk Spor Salonunda Değişim Koleji ile Özel Aydın Kocatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan maç ile start aldı.

Okullar Arası Genç Erkekler A Basketbol turnuvasına il genelinden 23 okul takımı katıldı.

Turnuva maçları 28 Aralık 2016 tarihinde oynanacak final maçıyla tamamlanacak. Turnuva sonucunda Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından derece elde eden takımlara kupa, sporculara da madalya takdim edilecek.

İlk Galibiyet Değişim Kolejinden

Efeler Atatürk Spor Salonunda oynanan ilk mücadelede Değişim Koleji Özel Aydın Kocatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 84-32 mağlup ederek turnuvanın ilk galibiyetini aldı. Ardından oynanan müsabakalarda Özel İncirliova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Aydın Fen Lisesini 57-26, Adnan Menderes Anadolu Lisesi Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 62-19 ve İncirliova Spor Lisesi TED Özel Ege Anadolu Lisesini 59-40 mağlup etmeyi başardı.

Müsabakalarda takımlar birbirlerine üstünlük kurabilmek için kıyasıya mücadele etti. Müsabakalar boyunca Atatürk Spor Salonu’na gelen öğrenciler okul takımlarını destekledi.

Kaynak: İHA