Bursaspor'da Serdar Kurtuluş'a Moral Ziyaretleri

Yeşilbeyazlıların 21 yaş altı takımı, deneyimli oyuncuyu hastanede ziyaret etti.

Bursaspor'un, 21 yaş altı takımıyla yaptığı antrenman maçında ciddi biçimde sakatlanan Serdar Kurtuluş'a moral ziyaretleri sürüyor.

Yeşil-beyazlı kulübün 21 yaş altı takımının teknik heyet ve oyuncuları ile altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Turan ve gençlik geliştirme program sorumlusu Adnan Örnek, Serdar Kurtuluş'u tedavi gördüğü Bursa Acıbadem Hastanesinde ziyaret etti.

Serdar Kurtuluş'un sakatlığı öncesinde ikili mücadeleye girdiği Nijeryalı oyuncu Taiwo, ziyarette yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, deneyimli futbolcuya 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

Serdar Kurtuluş ise genç futbolcuya üzülmemesi gerektiğini belirterek, 'Futbolun içinde olan şeyler. Kesinlikle kendini üzme. Bir an önce bu psikolojiden kurtul ve Bursaspor'a katkılı olmaya bak. Kesinlikle kötü niyetli bir hareket içerisinde değildin. Olacağı varmış. Her şerde bir hayır vardır. Artık bir an önce sakatlığımın düzelmesini sabırla bekleyeceğim. Ben de sizin gibi Bursaspor altyapısından yetiştim. Değişik duygular içindeyim.' dedi.

Genç oyunculara da ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Serdar Kurtuluş, durumuyla ilgili ise şunları söyledi:

'Şu an ödem yoğunluğu olduğu için detaylı bilgi veremiyorlar. Birkaç kez MR'a girmeme rağmen sonuç çıkmadı ama iyi düşünelim iyi olsun. Şu anki tedavi sürecim, beklemek ve ödemin biraz çekilmesi. Ondan sonra izlenecek bazı yollar var. Ona karar vereceğiz. Üç gündür buradayım ve çok destek aldım. Arayanlar, ziyarete gelenler var. İlk gördüğüm andan itibaren çok farklı şeyler düşünüyordum ama bu destekle birlikte çok motive oldum, moral buldum. Başkanımız, hocamız sürekli yanımda oldular. Umarım iyi bir şekilde dönerim. Olan oldu, Allah beterinden saklasın. Belki şer görünse bile bizim için hayırdır. Bundan sonra en iyi şekilde nasıl dönebilirim ona bakacağım.'

Kaynak: AA