Adanaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, ligin 11. haftasında evinde Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Gençlik Stadı’nda Teknik Direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde gerçekleşen antrenman kuvvet çalışmasıyla başladı.

Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde minyatür kalede maç yapan Adanaspor, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanı orta ve şut çalışması yaparak tamamladı.

Adanaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00’de Gençlik Stadı’nda yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Beşiktaş formalı seyirciler Adanaspor tribünlerine alınmayacak

Bu arada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 19 Kasım tarihinde saat 19.00’da oynanacak olan Adanaspor - Beşiktaş futbol müsabakasında misafir takım formalı taraftarların kendilerine ayrılmış olan yerlere girecekleri, Beşiktaş formalı seyircilerin kesinlikle Adanaspor tribünlerine alınmayacağını bildirildi.

Ayrıca protokol tribününe eşofmanlı ve rakip takım formalı seyirci girişi yapılmayacağı, protokol tribününe 12 yaşından küçük çocuklar alınmayacağı belirtildi. Bu yaş üstünde olanlara ise Passolig mecburiyeti olduğu, protokole girecek olan çocuklar için önceden rezerve yaptırılması gerektiği kaydedildi.

Kaynak: İHA