Yeni Malatyaspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

TFF 1. Lig’in 11. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor’da bu maçın hazırlıkları devam ediyor.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde, Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinden bir idman yapan sarı-kırmızılılarda moraller üst seviyede. Antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yapan İrfan Buz, Eskişehir karşısında lider takıma yakışır bir mücadele ortaya koymaları gerektiği uyarısında bulundu.

Futbolcularına Eskişehirspor müsabakasının oynanacağı yerle ilgili de uyarılarda bulunan Buz, “Maç nerede oynanırsa oynansın. Biz çıkıp kendi oyunumuzu ortaya koyacağız ve puanlarımızı alacağız” dedi.

Takımın iki önemli oyuncusu Sedat ve Pereira’nın yokluğunda alternatif arayışlarına giren teknik patron İrfan Buz’un bu bölgeler için Mehmet Sak ve Eren Tozlu gibi isimleri hafta boyunca yakın markaja alıp performanslarına göre karar vereceği öğrenildi.

Sakatlığı tamamen düzelen Nijeryalı Amutu, antrenmandaki performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü. Amutu özellikle güçlü fiziğiyle girdiği ikili mücadelelerden başarılıyla çıkarak hocasına ‘hazırım’ mesajı verdi.

Bu arada kulübün resmi internet sitesi için toplu olarak fotoğraf çektiren sarı-kırmızılı oyuncular, poz verirken keyifli dakikalar yaşadılar.

Kaynak: İHA