Mustafa Ak, Medya Cup Bowling Şampiyonası'na Katıldı

Ankara’da tüm ulusal televizyon, gazete ve radyocuların katılımıyla gerçekleştirilen 3. Geleneksel Medya Cup Bowling Turnuvası’na Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Ankara’da 3’ncüsü düzenlenen Geleneksel Medya Cup Bowling Turnuvası, tüm ulusal televizyon, gazete ve radyocuların katılımıyla Armada Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. Keçiören Belediyesi’nin de sponsorluğunu üstlendiği ve İhlas Haber Ajansı , Kanal D, TRT, A Haber, NTV Spor, TV Net, Habertürk, ATV, Kanal 24, Asya Medya ve Show TV gibi çeşitli medya kuruluşlarının arasında gerçekleştirilen turnuvaya Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bekir Yıldız ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan da katıldı.

Renkli ve eğlenceli bir atmosferde gerçekleştirilen turnuvayla ilgili Ak, “Medya kuruluşlarını böylesine güzel bir organizasyonda yer alma cesaretini gösterdikleri için tebrik ediyorum. Bundan sonraki sosyal faaliyetlerin içinde yer alacağımızın da taahhüdünü veriyorum” dedi.

“Gayemiz bir nebze olsun streslerini azaltmak”

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan ise, “Medya Cup’larını her sene düzenlememizin gayesi, hem medyanın ne kadar yoğun bir ortamda çalıştığını bilen birisi olarak, hem onların bir nebze stresini azaltmak hem de bowling sporunu medyamız kanalıyla tüm dünyaya bir kez daha olsun tanıtmaktır. Bowling Türkiye’de hızla yaygınlaşıyor ve yıldızı hızla yükselen bir spor dalı, Türkiye’de spor kültünün oluşması için yerel yönetimleri sporun içine çekmek lazım çünkü yerel yönetimlerin olduğu yerlerde altın madalya var” şeklinde konuştu.

Turnuvaya ev sahipliği yapan Federasyon Başkanı Tekcan ve Keçiören Belediye Başkanı Ak da bowling’deki hünerlerini sergiledi. Birincilik kupasını 125.75 puan ortalaması ile NTV Spor, ikincilik kupasını 120.33 puan ortalaması ile Kanal D ve üçüncülük kupasını 112 puan ortalaması ile Show TV kazandı.

Kaynak: İHA