Konya'da Tekvando Pumse Atatürk Şampiyonası Yapıldı

Konya’da, minikler, yıldızlar, gençler kategorisinde Tekvando Pumse Atatürk Şampiyonası gerçekleştirildi.

12-13 Kasım 2016 tarihleri arasında Kayhan Aytar Tekvando Spor Salonundaki şampiyonada Hakem Komitesi Başkanlığını Mehmet Çimen, Ruhi Doğan ve Tekvandonun duayen ismi Onursal Başkan Kayhan Aytar gerçekleştirdi. Minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan yarışmalarda, sporcular sarı, sarıyeşil, yeşil, yeşilmavi, mavi, mavikırmızı, kırmızı ve kırmızı siyah kuşaklarını çizerek yarıştılar. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği şampiyonada dereceye giren tekvandoculara, madalyaları tekvandonun duayen ismi Kayhan Aytar ve hakem komitesi başkanları ile hakemler tarafından takdim edildi.

Şampiyona sonunda açıklamalarda bulunan Türkiye Tekvando Federasyonu Konya İl Temsilcisi İsmail Hakkı Mermer, dereceye giren sporcuları tebrik etti. Tekvando sporuna olan ilgilin yoğun olduğunu ifade eden Mermer, Konya’nın tekvando branşında başarılı bir kent olduğunu söyledi.

Daha fazla sporcuyu tekvando branşına kazandırarak daha büyük başarılar elde etmeyi amaçladıklarını belirten Mermer, çalışmalarında kendilerine destek olan yöneticilere ve ailelere teşekkür etti.

Kaynak: İHA