Kofçaz Serhad Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Karakahya Açıklaması

'Ligde 10 puan ile namağlup yolumuza devam ediyoruz.'

Kırklareli Amatör Süper Lig ekiplerinden Kofçaz Serhad Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Osman Karakahya, 'Ligde 10 puan ile namağlup yolumuza devam ediyoruz.' dedi.

Karakahya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu karşılaştıkları Büyükkarıştıranspor maçından 1 puan ile döndüklerini söyledi.

Ligde istikrarlı bir şekilde ilerlediklerini ifade eden Karakahya, 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederek 10 puana ulaştıklarını belirtti.

Genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını aktaran Karakahya, ligi başarılı bir şekilde tamamlayacaklarına inandıklarını kaydetti.

Kofçaz Serhad Spor’un adını büyük başarılar yakalayarak herkese duyuracaklarını anlatan Karakahya, şöyle devam etti:

'Amatör Süper Lig'de ilk kez mücadele eden bir takım olmamıza rağmen çabuk adapte olduk. Ligde çok güçlü rakiplerimiz var. Hepsinin karşısında güzel bir maç sergiliyoruz. 6 haftada 2 galibiyet ve 4 beraberlik yakaladık. Namağlup olan üç takımdan biriyiz. Ligde 10 puan ile namağlup yolumuza devam ediyoruz. Hafta sonu karşılaştığımız Büyükkarıştıranspor maçında da üstün oynamamıza rağmen 0-0 berabere kaldık. 'Yenemiyorsan yenilmeyeceksin' mantığı ile bir puanın sahibi olduk. Son derece güzel bir maç oldu. Bizleri deplasmanda güzel bir şekilde ağırlayan Büyükkarıştıranspor yönetim kuruluna, teknik heyetine ve taraftarlarına da teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA