KİTVAK'ın Kermesine Geri Sayım Başladı

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK)’nın kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla düzenleyeceği kermes için hazırlıklara başlandı.

KİTVAK 20. yıl organizasyon komitesi üyeleri, KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul ve KİTVAK İcra Komitesi Sözcüsü Aysel Öztezel başkanlığında Kültürpark Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Komite üyeleri, 7 Aralık 2016 Çarşamba günü düzenlenecek kermes için bağışa dönüştürülebilecek ürünlerin belirlenmesi, salon düzenlemesi ve görev bölümü gibi önemli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. İlgi ve desteklerinden dolayı Kültürpark Tenis Kulübü yönetimine teşekkür eden Başkan Ramazan Soncul, "Gelenekselleşen kermesin bu yıl özel bir anlamı var. Kuruluşumuzun 20.yılında da iyilikten iyiliğe, hayırdan hayra birlikte koştuğumuz gönül dostu hayırsever ve bağışçılarımızın katkılarıyla büyük bir kermes gerçekleştireceğiz. Özellikle Kültürpark Tenis Kulübü’ne kolay ulaşabilecek çalışan dostlarımızı öğle yemeği için kermesimizde görmeyi diliyoruz” dedi.

Toplantı sonunda, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Anadolu Markaları Yarışması Küçük İşletmeler Kategorisinde birincilik ödülüne layık görülen KİTVAK İcra Komitesi Üyesi Bilge Özgenoğlu’a günün anısına bir armağan takdim edildi.

Kaynak: İHA