Çeşme Belediyespor Futbolda Da Voleybolda Da Lider

Çeşme Belediyespor futbol branşında yeniden lider olurken, belediyenin voleybol takımları da, genç kızlarda ve küçük kızlarda finale adını yazdırarak başarı çıtasını yükseltti.

Çeşme Belediyespor, futbol branşında liderliğe yükselmeyi başardı. Takımın bu başarısının ardından genç kızlar ve küçük kızlar voleybol takımları da finale adını yazdırdı. Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, iddialı olduklarını baştan söylediklerini belirterek, "Önemli olan ipi göğüslemek. İyi takım olduğumuzu iddia ediyoruz. Süper Amatör Lig de iyi işler yapacağız. Taraftarlarımıza keyifli futbol izlettireceğimize inanıyorum.Kendi sahamızda henüz oynamadık. Sadece iki maçımızı Alaçatı sahasında oynadık. Alaçatı sahasında da zemin iyi değildi. Hep deplasmanda oynamamıza rağmen bu başarı oldukça güzel. Uyumlu bir yönetimimiz ve kadromuz var. Takımda ufak tefek kaynaşmaların dışında her şey iyi gidiyor. Yönetim olarak, verdiğimiz bütün sözleri yerine getiriyoruz. Tabi en büyük desteği de Belediye Başkanımız Muhittin Dalgıç’tan alıyoruz. Sahamızı da Belediye Başkanımızın desteği ile yeniliyoruz. 15 günlük gecikmeyle de olsa açarak taraftarımızla kucaklaşacağız. Bizler de elimizden geldiği kadar spor adına Çeşme’ye yakışır başarıları elde etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Çeşme Belediyespor’un voleybolda da başarılara imza attığını vurgulayan Gün şöyle konuştu:

"Lokomotif branş olarak futbolu görüyoruz ama diğer branşlara da gereken ilgiyi gösteriyoruz. Elimizden geldiği kadar bütün branşlara eşit davranmaya çalışıyoruz. Antrenör arkadaşlarımız da çok iyi çalışıyorlar. Arkadaşlarımız, iyi takımlar yarattılar. Biraz daha geliştirirsek, voleybol adına Çeşme’de çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Kızlarımız gerçekten oynadıkları voleybolla, sporseverlere keyifli maçlar izletiyorlar. Ben, yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte genç kızlar voleybol takımımızın final maçına gittim. Maçı kazanmamızdan öte, voleybol adına oynanan maçtan keyif aldık. Ben sporun o yanındayım. Temaşa tarafı bizim için daha önemli. Voleybol takımında oynayanların tamamı Çeşmeli çocuklarımız. Basketbol takımız da öyle. Bu daha da güzel bir keyif. İsteğimiz tüm branşlarda Çeşmeli çocuklarımız olsun. Böylece amatör spor tam anlamıyla yerine oturmuş olur."

Kaynak: İHA