Arkas Spor Basın Sözcüsü Özden Açıklaması

'CEV Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için Sırbistan'dan galibiyetle dönerek, tur kapısını aralayacağımızı düşünüyorum'.

Voleybol Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 16 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Sırbistan'ın Kızılyıldız takımıyla karşılaşacak Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, maçı kazanarak tur kapısını aralayacaklarına inandığını belirtti.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, Efeler Ligi'ndeki son 5 maçı kazandıklarını ve formda olduklarını gösterdiklerini, istikrarlı sonuçları Şampiyonlar Ligi'ne de yansıtmak istediklerini ifade etti.

CEV Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için Kızılyıldız'ı elemeleri gerektiğini vurgulayan Özden, şu ifadeleri kullandı:

'Gruplara kalmak için Sırbistan'dan galibiyetle dönerek tur kapısını aralayacağımızı düşünüyorum. Kızılyıldız bir tur önce Estonya'nın Selver takımına deplasmanda 3-2 yenilip sahasındaki maçı 2-0 geriden gelerek kazandı ve altın set sonunda rakibimiz oldu. Kolay bir rakip değil ancak biz kalitemizi sahaya yansıtarak İzmir'e avantajlı bir sonuçla döneceğimizi düşünüyoruz.'

Kızılyıldız-Arkas Spor maçı, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da çarşamba günü TSİ 20.00'de başlayacak. Müsabakanın rövanşında iki takım, 20 Kasım Pazar günü İzmir'de karşılaşacak.

Kaynak: AA