Nazilli Belediyespor'un Kendine Güveni Geldi

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem: 'Bugünkü galibiyet iyi bir galibiyet oldu. Oyuncularım, olgun ve sağlıklı bir futbol ortaya koydular'

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem, Spor Toto 2 Lig. Beyaz Grup'ta Fatih Karagümrük karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyete ilişkin, 'Bugünkü galibiyet iyi bir galibiyet oldu. Oyuncularım, olgun ve sağlıklı bir futbol ortaya koydular.' dedi.

Ertem, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldiği dönemde takımın karanlıklar içinden geçtiğini belirtti.

Oyuncularıyla yaptıkları her toplantıda, 'Bizler bu işi başarmalıyız. Enerjimizi ortaya koyarak ayağa kalkmalıyız.' dediklerini dile getiren Ertem, şunları kaydetti:

'Ortada var olan bir gerçek ve yetenek vardı. Oyuncularımızdan da bunları sahaya yansıtmalarını istedik. Böyle çok sıkışık bir periyotta, çok önemli bir maçta, bir takım hasarlarımız ve sıkıntılarımız hem de psikolojik ve fiziksel sıkıntılarımız olmasına rağmen Allah'a şükürler olsun ki, o kötü günleri aştık. Bugünkü galibiyet iyi bir galibiyet oldu. Oyuncularım, olgun ve sağlıklı bir futbol ortaya koydular ve daha farklı kazanabilecekleri maçı ancak 3 golle neticelendirdiler. Bütün oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum.'

Ertem, oyunun geneline baktıklarında belki de geçmişten gelen stresten panik içerisinde maça başladıklarını ama sonrasında oyunun ve sahanın kontrolünü ele geçirmeyi başardıklarını ifade ederek, 'Daha fazla gol atabilirdik ama kazanılan 3 puan bizim için çok önemli çünkü biz her maçı tek tek düşünüp üç puanları alarak yukarılara çıkmak istiyoruz.' dedi.

Kaynak: AA