Jeopark Kula Belediyespor Deplasmandan Galip Ayrıldı

Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu’nun 6. haftasında Balıkesir Bigadiçspor’a konuk olan Jeopark Kula Belediyespor salondan 3-0 galip ayrıldı.

Jeopark Kula Belediyespor, Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu 6. hafta karşılaşmasında deplasmanda Balıkesir Bigadiçspor’a konuk oldu. Maçın setlerini 25-15, 25-23 ve 25-13 kazanan Jeopark Kula Belediyespor salondan 3-0 ayrılarak hedefine bir adım daha yaklaştı. Jeopark Kula Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Çayır maç sonunda yaptığı açıklamada, “Çarşamba günü oynadığımız Şeydişehir maçından sonra deplasmanda oynadığımız Bigadiç maçını da kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşmış olduk. Bugün bir daha iyi bir takım olduğumuzu sahada gösterdik güzel bir oyun ile set vermeden galip geldik. Karşılaşma boyunca hırs ve istek ile mücadele eden tüm oyuncularımı ve centilmence mücadele eden rakibimizi kutluyorum” dedi.

Kulüp başkanı Vedat Yılmaz ise "Hedefimizi ulaşmak istiyoruz Oyuncularımız bugün bizleri aldıkları galibiyetle mutlu etti. Şampiyonluk hedefimizi ulaşacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA