İdmanocağı, Rus Oyuncusuna Fenerbahçe Maçında Kavuşuyor

Başantrenör Arığ: 'Rus oyuncumuz Christina Keçka'nın lisans işlemini çözdük. Başarılı top çeviren pasör çaprazımız yarınki maçta takımda yerini alacak'

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 4. haftasında yarın sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak İdmanocağı'nın başantrenörü Reşat Arığ, Rus oyuncu Christina Keçka'nın lisans işlemini çözdüklerini belirtti.

Arığ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını iyi bir şekilde gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Ekonomik nedenlerden dolayı bazı yabancı oyunculara lisans çıkaramadıklarını anımsatan Arığ, bu sorunları aşmayı çalıştıklarını belirterek, 'Rus oyuncumuz Christina Keçka'nın lisan işlemini çözdük. Başarılı top çeviren pasör çaprazı Kristina Keçka, yarınki maçta takımda yer alacak.' dedi.

Keçka'nın deneyimli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Arığ, takıma önemli oranda katkı sağlayacağına inandığını da aktardı.

Arığ, taraftara da çağrıda bulunarak, sahalarında oynayacakları maçta taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını ve onları tribünlerde görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA