Bursaspor'da Serdar Kurtuluş'un Sakatlığı

Bursaspor Kulübü Başkanı Ay: 'Kırık yok, bu duruma çok sevindik' Kulüp doktoru Ayaz: 'Çıkık yerine oturtuldu ve ardından Serdar odasında istirahate alındı. MR çekilecek ve bağ, menisküs, kıkırdak gibi yapılar tetkik edilecek'

Bursaspor'un, 21 yaş altı takımıyla yaptığı antrenman maçında sakatlanan oyuncusu Serdar Kurtuluş'un, sağ diz ekleminde çıkık oluştuğu bildirildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Özlüce Tesisleri'ndeki maçta sakatlanan ve Acıbadem Bursa Hastanesine kaldırılan Serdar'ı, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ziyaret etti. Ay, burada yaptığı açıklamada, 'Serdar arkadaşımız sakatlandı. Burada arkadaşlar gerekli kontrolleri yaptılar ve çok kötü bir durumun olmadığına kanaat getirdiler. Öncelikle kırık yok, bu duruma çok sevindik.' ifadelerini kullandı.

Kulüp doktoru Hakan Ayaz da kırık olmamasına sevindiklerini dile getirdi. Saha kenarındaki ilk müdahalede dizde çıkık olabileceğini düşündüklerini belirten Ayaz, futbolcunun son durumuyla ilgili şunları kaydetti:

'Futbolcumuz Serdar Kurtuluş'un diz eklemi çıkık müdahalesi yapıldı, röntgende kırık olmadığı anlaşıldı. Dopler tetkiki ile damar yaralanmasına da rastlanmadı, çıkık yerine oturtuldu ve ardından Serdar odasında istirahate alındı. MR çekilecek ve bağ, menisküs, kıkırdak gibi yapılar tetkik edilecek.'

Bu arada, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve idari menajer Hüseyin Gedik de Kurtuluş'u hastanede yalnız bırakmadı.

Kaynak: AA