TVF 1. Lig Voleybol Karşılaşmasında Genç Kafkars Spor Evinde Ankara Eser Spor'a Kaybetti

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1’nci Lig temsicisi Genç Kafkars Spor, kendi saha ve seyircisi önünde Eser Spor’a 3-1 mağlup oldu.

Kars’ı TVF 1. Lig B Grubu’nda temsil eden Genç Kafkars Spor voleybol takımı, Kafkas Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada etkisiz bir oyun ortaya koyarak rakibine 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşmayı Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Rektör Yardımcıları M. Özkan Arslan ve Selçuk Ural, İl Müdürleri, Kulüp Başkanı Emre Okan Bayramoğlu ve çok sayıda taraftar izledi. Salonu dolduran taraftarların davul ve trampetler eşliğinde yoğun bir baskı oluşturduğu karşılaşmada Kars temsilcisi direnmesine rağmen karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Genç Kafkars Spor Başkanı Emre Okan Bayramoğlu, karşılaşmayı izleyen bve kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Bayramoğlu, “Takımımız adına büyük önem taşıyan karşılaşmadan maalesef yenik ayrıldık. Çeşitli nedenlerle sezonu çok geç açtık ve henüz takımımız sayısal olarak oturmadı. En kısa sürede biri yabancı olmak üzere 3-4 takviye yaparak daha dengeli bir takım haline gelmek istiyoruz. Takımımızda çok tecrübeli isimlerin yanısıra genç oyuncularda bulunmakta. Tecrübe eksikliği bazen setlerde bizi zorluyor. Önümüzdeki maçlarda eksiklileri gidererek daha iyi bir takım haline geleceğimizi düşünüyorum. Bugün seyirci çok güzeldi, takımımızı mükemmel desteklediler ama oyun içerisindeki bazı sporcularımız bu desteğe rağmen reaksiyon gösteremediler. Tabi gerekli tedbirleri almakta bizim vazifemiz” dedi.

Özellikle bizleri yalnız bırakmayan Kars Valisi Rahmi Doğan ile AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’a teşekkür eden Emre Okan Bayramoğlu, “Bizlere olan destekleri ve spora olan ilgileri bizleri daha da motive ediyor. Yine maçta bizleri yalnız bırakmayan il protokolüne teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza ayrı bir sayfa açmak gerekiyor. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Onların desteği mükemmeldi ama takım bu desteğe cevap veremedi. Taraftarımızdan ricamız bizleri bundan sonraki maçlarda da yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.

Öte yandan Kars’ın sporda tek profesyonel takımı olan Genç Kafkars, buna rağmen yeterli desteği alamıyor. Rakiplerine oranla çok küçük bir bütçe ile TVF 1 Lig, B Grubunda Kars’ı temsil eden voleybolcular, gerekli maddi ve manevi desteği tüm Karslılardan bekliyor.

Kars’ın özellikle son birkaç yıldır profesyonel ligde takımı olmadığına dikkat çeken spor severler, kenttin tek profesyonel spor külübüne herkesin sahip çıkması gerektiğine dikkat çektiler.

Kaynak: İHA