Nazilli Belediyespor - Fatih Karagümrük Maçına Doğru

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem: 'Karagümrük maçını kazanmalıyız ki yükselen performansımızı ve son haftalarda aldığımız iyi sonuçları taçlandıralım'.

Spor Toto 2. Lig. Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem, 'Karagümrük maçını kazanmalıyız ki yükselen performansımızı ve son haftalarda aldığımız iyi sonuçları taçlandıralım.' dedi.

Teknik Direktör Ertem, gazetecilere yaptığı açıklamada kendi sahalarında oynayacakları Fatih Karagümrük karşılaşması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Ertem, 'Karagümrük maçını kazanmalıyız ki yükselen performansımızı ve son haftalarda aldığımız iyi sonuçları taçlandıralım. Bugün şehir stadımızda Karagümrük maçının taktik idmanını yaptık. Oyuncularımı bu taktik idmanında çok hırslı gördüm. İdmandaki hırsları ve çalışmaları bu yönde' ifadelerini kullandı.

Takımdaki sakatlıkları devam een oyuncular hakkında da bilgi veren Ertem şöyle devam etti:

'Mehmet Ersavaş ve Gökhan Çakır sakat oldukları için bu hafta oynayamayacaklar. İyileşen oyuncularımız da var, fakat idman eksikleri var. Maç saatine kadar durumlarını görüp ona göre değerlendireceğiz. Yarın kendi tesislerimizde Karagümrük maçı için kampa gireceğiz.'

Kaynak: AA