Boluspor Teknik Direktörü Çapa Açıklaması

'Ligin ilk yarısında kalan haftaları iyi geçireceğimizden eminim'.

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, 'Ligin ilk yarısında kalan haftaları iyi geçireceğimizden eminim.' dedi.

Çapa, Altınordu maçının hazırlıkları kapsamında kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Geride kalan hafta deplasmanda oynadıkları ve son dakikada yedikleri penaltı golüyle 1-0 mağlup oldukları Göztepe maçını değerlendiren Çapa, 'Son dakikada verilenler, verilmeyenler var. Bunlar sonuca etki edebilir ama ben takımın oyunundan, birlik ve beraberliğinden, çalışma hırsından, gelişiminden gayet memnunum. Herkesin beklediği gibi üst düzey bir karşılaşma oldu.' şeklinde görüş belirtti.

Milli maç arasının ardından yoğun bir tempoya gireceklerini anlatan Çapa, ligin 11. haftasında Altınordu ile yapacakları karşılaşma hakkında da değerlendirmede bulunarak, 'Altınordu'nun son haftalarda iyi bir çıkışı var. Genç bir takım. Belirli bir vizyona sahipler. O vizyon doğrultusunda kendilerine göre oyun felsefeleri bulunuyor. Bizim de var.' ifadelerini kullandı.

Fuat Çapa, ligi en az ilk 6 içinde tamamlamak istediklerini ve bunun için çaba harcayacaklarını vurgulayarak, 'Nerede bitiririz, nasıl olur onu zaman ve süreç gösterecek. O sadece bize göre bir şey değil. Sakatlığı var, şanssızlığı var ancak ligin ilk yarısında kalan haftaları iyi geçireceğimizden eminim.' diye konuştu.

Kaynak: AA