BB Erzurumspor'da Pendik Maçı Hazırlığını Sürdürdü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından BB Erzurumspor’da 4-1‘lik Zonguldak Kömür Spor galibiyetin ardından mavi-beyazlılar Pazar günü deplasmanda oynayacağı önemli Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Neşeli geçen antrenmana bir süre önce sakatlığı bulunan Mert Nobre ile Serhat Akyüz’de katıldı.

YILDIRIM, ‘ARZULU VE İSTEKLİ MÜCADELEMİZ VAR’

BB Erzurumspor Tesisleri’nde Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım nezaretinde yapılan antrenman oldukça neşeli geçti. Isınma ve düz koşunun ardından mavi-beyazlılar dar alanda 5-2 top kapma antrenmanını yüksek moralle tamamladı. Deplasmanda oynayacakları Pendik Spor maçının önemli bir maç olduğunu belirten Teknik Direktör Ahmet Yıldırım,"Her iki takım için de önemli müsabaka olacak. Maçın ilk saniyesinden son dakikasına kadar arzulu mücadele etmek gerekiyor. O yüzden büyük bir istekle, büyük bir arzu ile üç puan için sahaya çıkarak anlımızın akı ile Erzurum’a puanla dönmek istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Bu sınavı da başarılı geçerek yolumuza başarı grafiğini artırarak devam ettireceğiz.’ dedi.

ANTENMANDA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

BB Erzurumspor’un başarılı oyuncusu Ferit Erişçi’nin Nişanlısı Burcu Çavuşoğlu, BB Erzurumspor Tesisleri’ne gelerek antrenmanda nişanlısı Ferit Eriççi’ye doğum günü sürprizi yaptı. BB Erzurumspor Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ve Futbolcuların, ‘İyi ki doğdun Ferit’ temposunun ardından Ferit Erişçi yaş pastasını kesti. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, ‘Biz de Sevgili Ferit’e Sevgi ve mutluluk dolu daha nice doğum günleri geçirmesini temenni ediyoruz’ dedi.

Mavi-Beyazlılar, bu gün yapacağı antrenmanın ardından hava yolu ile İstanbul’a geçerek kampa girecek.

Kaynak: İHA