Atletler İzmir'de kampa girdi

Atmalar, sprint ve atlamalar olimpik kadro hazırlık kampları, İzmir'de devam ediyor.

Türkiye Atletizm Federasyonu bünyesindeki atmalar, sprint ve atlamalar olimpik kadro hazırlıkları, İzmir'de devam ediyor.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Ali Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon öncesi atmalar, sprint ve atlamalarda ilk hazırlık kampının İzmir'de gerçekleştiğini söyledi.

Sporcuların kendi antrenörlerinin yanı sıra yabancı antrenörlerin de kampta yer aldığını kaydeden Aksu, şöyle konuştu:

'İzmir'i seçmemizin sebebi, tesis müdürümüz Özgür Kaplan çok yardımcı oluyor bize. Kaldığımız otel, sporcu menüsüne çok dikkat ediyor. Hazırlık döneminde sporcuların beslenmesine de dikkat ediyoruz. Otelin konumundan da çok memnunuz. Kamp müdürümüz, sporcularımızın sinema, tiyatro gibi etkinliklere katılmasını sağlıyor. Sporcularımıza kamp dönemi boyunca kitap desteğimiz oluyor, otelden de televizyon kanalı seçimi için belgesel ve spor kanal ağırlıklı olmasını istiyoruz.'

İzmir'de 30 Kasım'a kadar devam edecek antrenör Teodoru Agachi yönetimindeki atmalar kampında 3 sporcu bulunuyor. Kampı 29 Kasım'da sona erecek sprintte 13, 28 Kasım'da tamamlanacak atlamalar kampında ise 29 sporcu yer alıyor.

Kaynak: AA