Philipp Lahm'dan emeklilik kararı

Daha önce yaptığı açıklamalarda 2017'de futbolu bırakabileceğini söyleyen Lahm, "Kararımdan dönmüş değilim. Bu düşüncemde bir şey değişmedi." dedi.

Philipp Lahm'dan emeklilik kararı
Bayern Münih'in kaptanı Philipp Lahm, sezon sonu futbolu bırakabilir.

Daha önce yaptığı açıklamalarda 2017'de futbolu bırakabileceğini söyleyen Lahm, son olarak Bild'e yaptığı açıklamada düşüncesinde bir değişiklik olmadığını söyledi.

'VÜCUDUMU VE DUYGULARIMI DİNLEYEREK KARAR VERECEĞİM'


Sporx'in haberine göre son kararı vereceği döneme daha 7 ay kaldığını belirten Lahm: 'Bu konu için aceleci değilim, pek düşünmüyorum bile. Ama aldığım karardan dönmüş değilim. 9 ay önce 2017'de bırakacağımı söylemiştim ve bu düşüncemde bir şey değişmedi. Neler olacağını görmek için 7 ayımız var. Kariyerimi sürdürmek için kupalara veya şampiyonluğa ihtiyacım yok. Vücudumu va duygularımı dinleyerek karar vereceğim. Bayern'de 2018 yılına kadar kontratım var. Üst seviye futbol oynayıp, vakti geldiğinde kariyerimi sonlandırmak istiyorum. Neler olacağını göreceğiz' diye konuştu.

Philipp Lahm'dan emeklilik kararı

2005'TEN BU YANA MÜNİH'TE

32 yaşındaki Philipp Lahm, Bayern Münih altyapısından çıkıp 2002'de profesyonel olmuş, 2003/2004-2005/2005 sezonlarını Stuttgart'ta geçirmiş ve geri dönmüştü. Lahm, 2005 yılından bu yana Bayern Münih'te forma giyiyor. Bu sezon 12 maça çıkan Lahm'ın iki golü var.