Pedallar, Atatürk İçin Çevrildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. Yıl dönümü anma programı kapsamında, Edirne’de 10 Kasım 2016 Atatürk’ü Anma Bisiklet Turu düzenlendi.

Bisiklet turu, Saray Spor Tesisleri’nden başlayıp Atatürk Anıtı önüne oradan da Saraçlar Caddesi üzerinden devam ederek Karaağaç Mahallesi’nde son buldu. Düzenlenen 10 Kasım 2016 Atatürk'ü anma bisiklet turuna Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Antrenörü Utku Zorlu Tuğ, Adnan Tunca İşitme Engelliler Okulu öğrencileri ve Gençlik Spor Kulübü bisiklet takımı katıldı.

10 Kasım 2016 Atatürkü Anma Bisiklet Turu’na katılan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Antrenörü Zorlu Tuğ, “Atamıza saygı bisiklet turumuzda bizlere destek olan Edirne Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Şehit Öğretmen Adnan Tunca Okulumuza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Turumuzu 20 kişi olarak gerçekleştiriyoruz. Bizleri bugün yalnız bırakmayan Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler Okulu, Gençlik Spor Bisiklet Takımımıza teşekkür ediyoruz ve gençlerimize sporu yaymak adına çalışmalarımıza bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA