O isimler ağırlıklarını koydu

A Milli Takım otobüsünün arka koltuğunda genelde takımın kıdemlileri yer alırken Arda, Selçuk ve Gökhan, geldiği gün en arka koltuğa yerleşti.

O isimler ağırlıklarını koydu
Fatih Terim tarafından 3 ay sonra kadroya çağrılan Arda Turan, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül kamp başladığı andan itibaren Milli Takım'da ağırlıklarını hissettirdi.

Arda Turan, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül Ay-yıldızlıları Belek'e taşıyan otobüste arka koltuğa geçti. Üçlünün önünde de Burak Yılmaz ile Mehmet Topal oturdu. Futbolcuları taşıyan otobüslerde arka koltuk genelde takımın kıdemlilerine ayrılıyor.

YILDIZLAR 11'E DÖNÜYOR

Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül uzun bir aradan sonra seçildikleri milli takımda ilk 11'e dönmeye hazırlanıyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 4 oyuncuyu da Kosova ile oynanılacak kritik karşılaşmada sahaya sürmeyi planlıyor. Kadroya yeniden dahil edilen bu 4 ismin son idmanlardaki etkili ve hırslı görüntüleri sonrası Fatih Terim'in bu kararı aldığı öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcı, genç rakip karşısında son derece tecrübeli oyuncularla sahada olmayı düşünüyor.

VOLKAN VE ENES'İN DURUMLARI İYİ


Antalya'da toplanan milli takımda kampın ikinci antrenmanına, bel ağrısı şikayeti olan Volkan Şen ile sağ ayak bileğindeki ödem nedeniyle Enes Ünal katılmamıştı. Yapılan son kontrollerin ardından Volkan Şen ve Enes'in durumlarının iyi olduğu, her iki futbolcunun da 23 kişilik Kosova kadrosunda yer alacakları öğrenildi. Enes'in Kosova karşısında yedek soyunması beklenirken Volkan Şen'in ise ilk 11'de başlayacağı ifade edildi.