Kula Belediyespor Evinde Set Vermedi

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor voleybol erkek takımı, kendi sahasında oynadığı müsabakada rakibi Şeydişehir Belediyespor set vermeyerek 3-0 yendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor Şeydişehir Belediyespor’la karşılaştı. Kula Spor Salonu’nda oynan maçı hafta içi olmasına rağmen çok sayıda taraftar izledi. Rakibine set vermeyen Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Şeydişehir Belediyespor’u 3-0 yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Jeopark Kula Belediyespor Teknik direktörü Mustafa Çayır, maçın önemini bildiklerini ve sahadan galip ayrılmak için iyi bir mücadele verdiklerini belirterek, "Maç oynanırken salonda bulunan seyircimizin desteği bizi daha da kuvvetlendirdi. Maçı taraftarımızın büyük desteği ile kazandık. Aldığımız bu galibiyet bizi çok mutlu etti. Bu galibiyette emeği geçen başta yönetim kurulumuzu, taraftarımızı ve sporcularımı canı gönülden kutluyorum" dedi.

Jeopark Kula Belediyespor Başkanı Vedat Yılmaz ise "Bu galibiyetle iyi takım olduğumuzu ispatladık. Oyuncularımızı ve teknik ekibi kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA